Profi stakla > Kemijsko čišćenje

Čišćenje vrlo zlokobnog naziva već dugi niz godina ne sadržava kemikalije koje su štetne za okoliš i prirodu.

Nama je to bitno, nadamo se da je i vama.

Sada kada smo objasnili ekološke stavove naše (male) firme, red je da nabrojimo što sve možemo očistiti kemijskim putem:

  • tekstil
  • kožu.

Što podrazumijeva da čistimo sve od namještaja, kaučeva, trosjeda, dvosjeda, fotelja, stolaca, sve u automobilima, autobusima…

Dubinsko kemijsko čišćenje ne preporuča se samo zbog uklanjanja tvrdokornih mrlja i neugodnih mirisa već i zbog higijene. Uzmimo kauč kao primjer. Nikada ne razmišljate o njemu kao o mjestu na kojemu provodite vrijeme skoro svakoga dana i na koji vi i vaša obitelj i gosti sjedate u raznoj obleki a potom provodite razne trenutke sa nešto manje obleke na tom istom kauču. Tko se od nas po ljeti nije zavaljao u kauč sa daljinskim u rukama čekajući da klima napravi svoje?

Preporučamo da se zaštitite od bakterija i grinja koji vrebaju u neočišćenim namještaju i dogovorite svoj termin za kemijsko čišćenje.

Ako imate malu djecu ili psa, znate da je gotovo nemoguće, a i fizički jako zahtjevno očistiti tapecirani namještaj kako bi izgledali kao novi. Olakšajte si muke i prepustite posao profesionalcima. Najbolje od svega – dolazimo na vašu kućnu adresu, a namještaj će biti čist brže nego što ćete stići skuhati ručak. Koji će kad tad ponovno završiti na namještaju pa onda s vremenom možemo ispočetka…

Please Call If You Have Any Questions

Kontakt